Wat je aandacht geeft groeit!

Geef jij jezelf genoeg aandacht? Echte aandacht; dus goed luisteren naar jezelf?

Want; wat je aandacht geeft groeit. Nu denk ik dat ik met 158 cm niet echt meer ga groeien (in de lengte) maar wel als persoon, want ik vergeet het soms zelf weleens, aandacht voor jezelf is heel erg belangrijk!

Zelf vind ik het een prachtige uitspraak, waar ik op een of andere manier veel energie van krijg. Hoe meer ik er aandacht aan geef, hoe bewuster ik word van waar ik op moet focussen in mijn leven.

  • Geef je de planten aandacht, (lees: water geven) gaan ze groeien.
  • Geef je je kinderen aandacht, zal de band zeer waarschijnlijk beginnen te groeien, en de kinderen als mens.
  • Geef je als leidinggevende je team aandacht, groeit en versterkt het teamverband.
  • Geef je volledige aandacht aan het nieuwe recept dat je wilt gaan maken, vergroot je je kook skills en geef je je creativiteit een boost.
  • Geef je je missie aandacht, dan groeit je gevoel van voldoening en kracht om er nog meer uit te halen.

Echte aandacht betekent dus ook luisteren naar jezelf. Gaat het goed? Zo niet, wat heb je nodig om het beter te laten gaan? Dit hoeven niet altijd hele grote passen te zijn, maar mogen ook kleine stapjes zijn. Ben je altijd maar aan het doorrennen? Plan een middag voor jezelf. Ga wandelen, lees een aantal bladzijden uit dat ene boek, of ga een mooi uitgebreid recept koken! Beter nog, doe dat samen. Er zullen goede gesprekken ontstaan, die al voor veel inzichten kunnen zorgen. Zo simpel kan het zijn.

Tijdens mijn 1:1 kooksessies bespreken we alles wat je maar wilt en behoefte aan hebt. Zodat jij een middag voor jezelf hebt en naar huis gaat vol inspiratie.

Zin om samen te koken?

Plan een kennismakingssessie in. Ze zijn gratis. En leuk.

Deel via:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn